[X] Archive

Over Thompson Rivers Uni

Igor uit Rusland heeft het erg naar zijn zin op de Thompson Rivers University. Hij studeert Business. Lees over studeren in Canada en de Thompson Rivers University.

Thompson Rivers University

Coleson studeert filosofie en psychology en hij laat je in deze video zien hoe het studeren aan de TRU er aan toe gaat. Meer over studeren in Canada en de Thompson Rivers University.

Thompson Rivers University

Bekijk de video en zie hoe Katey haar studie aan de Thompson Rivers University ervaart! Lees over studeren in Canada en de Thompson Rivers University.

Amerika - top 5 van het westen

Het westen van Amerika zit bomvol spektakel. Ga naar de stranden in Los Angeles, ga naar de nationale parken in het westen van Amerika, be a star in Hollywood en beleef zelf de film Hangover in Las Vegas. Lees meer over Amerika en boek je eigen roadtrip door Amerika.

China, Peking - De Verboden Stad

Siavash neemt een bezoekje aan de Verboden Stad in Peking. Lees meer over Peking of boek een reis naar China. De Verboden Stad is een must-see in China. Het is een complex met meer dan 980 gebouwen. Vroeger mochten "normale mensen" de stad niet in, vandaar dat het de Verboden Stad heet.

China, Peking - de Chinese Muur

Als je door China reist is de Chinese Muur een must-see. Lees meer over China of boek een rondreis in China. De Chinese Muur heeft een lengte van meer dan 5000 kilometer lang en is meer dan 2000 jaar gebouwd. Volg Natalie terwijl ze de Chinese Muur beklimt.

University of New South Wales

De internationale studenten van de University van New South Wales in Sydney vertellen alles over wat de universiteit te bieden heeft. Lees meer over studeren in Australië en de University of New South Wales.

Studentenkorting met ISIC - International Student Identity Card

Word lid van ISIC bij KILROY deals. De ISIC kaart is de enige studenten-ID die wereldwijd erkend is. Elk jaar krijgen meer dan 4,5 miljoen studenten uit 124 landen studentenkorting op reizen, winkelen, evenementen, musea, vervoer en nog heel veel meer!

Colorado - roadtrip Boulder

Enjoy Colorado! Lees meer over activiteiten in Amerika en boek je eigen roadtrip door Amerika. Als je in Boulder in Colorada aankomt, voel je meteen de heerlijke vibe van de stad naast de Rocky Mountains. Bekijk het filmpje voor een sfeerimpressie.

Amerika - Acadia National Park

Het nationale park Acadia is een van de mooiste nationale parken aan de oostkust van Amerika. Lees meer over activiteiten in Amerika en boek je eigen roadtrip door Amerika. Je kunt er hiken, zwemmen, chillen op het strand of genieten van het uitzicht. Verblijf ook 's nachts in het park, pitch je tent en bouw een vuurtje...

San Diego State Uni

Bekijk de video over studeren aan de San Diego State University. De sfeer is er relaxt! Meer over studeren in Amerika en de San Diego State University.

Auckland - Uni of Technology

Bekijk in deze video hoe het is om in Auckland, Nieuw-Zeeland aan de Auckland University of Technology te studeren. Lees over studeren in Nieuw-Zeeland en de Auckland University of Technology.