[X] Archive

Reizen in Namibië

Een reis naar Namibië heeft ontzettend veel te bieden. Spot de 'big 5' tijdens een safari, bekijk het landschap van Namibië van boven tijdens een skydive, ga sandboarden, of doe het allemaal! Lees meer over Namibië en tours en activiteiten in Namibië.

Afrika - reizen met Drifters

Deze video geeft je een indruk van de 24-daagse safari met Drifters. Reis met een internationale groep van Kaapstad naar Johannesburg via de Victoria Falls in een truck. Elke dag is anders! Lees alles over reizen in Afrika en activiteiten in Afrika. Iets voor jou? Boek de Drifters overland safari!

Zuid-Afrika - duiken met haaien

Wil je oog in oog te komen staan met de beruchte witte haai? Ga dan net als Betina kooiduiken in Zuid-Afrika! Lees alles over Zuid-Afrika en activiteiten in Zuid-Afrika.

China - stage lopen in China

Stage lopen in China is een unieke ervaring, die ook nog eens goed op je cv staat. Je leert over cultuurverschillen in land dat steeds belangrijker wordt. Bekijk in het filmpje hoe het Cameron af gaat. Lees meer over stage in China.

Canada - de Niagara Falls

Kom oog in oog te staan met de beroemde watervallen: de Niagara Falls in Canada. Je kunt de waterval vanaf de kant bekijken, maar je kunt ook een mist tour boeken - je voelt de mist van de waterval vanuit een boot. Lees meer over reizen naar Canada en plan activiteiten in Canada.

Quick overview of backend

Steffen gives you a quick overview of backend and how to upload, manage and track your videos - and design your site and share your content on the web.

Taalstudie aan Monash University

Bekijk de video voor meer informatie over taalstudies aan de Monash University in Melbourne, Australië. Lees meer over studeren in Australië en Monash University.

Studenten van Monash University

De studenten van Monash University vertellen waarom zij voor Monash University kozen. Lees meer over studeren in Australië en Monash University.

Melbourne - ervaring Monash Uni

Studeren aan de Monash University in Melbourne. Hoor wat Jacqueline te zeggen heeft over haar ervaring! Lees meer over studeren in Australië en de Monash University.

Kunstacademie Monash University

Wil je studeren in Melbourne? Bekijk het filmpje voor een indruk van het studentenleven en sfeer op de kunstfaculteit van de Monash University. Lees meer over studeren in Australië en Monash University.

Amerika - roadtrippen door de USA

Deze video geeft een goede sfeerimpressie over een roadtrip door Amerika. Lees meer over Amerika en boek je eigen roadtrip door Amerika.

Studentenleven in Melbourne

De sfeer in Melbourne is relaxt. Er is veel te doen voor studenten. Het studentenleven in Melbourne bekent veel eten, drinken, uitgaan en shoppen! Lees meer over studeren in Australië.